Display Shows:

My Language:

Language: Danish

 • filmtrailer.com - Seneste oprettet biograffilm

  Se de seneste oprettet biograffilm trailers i den bedste kvalitetTrailers from www.filmtrailer.dk

 • Gametest

  Tv-magasin med spilanmeldelser Johannes Wørts anmelder Soul Namad & The world Eaters til PS2

 • Kontant

  Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik.

 • 21 Søndag

  21 SØNDAG er DR Nyheders flagskib. Det ugentlige nyhedsprogram på DR1, der går i dybden med aktuelle emner. Direkte fra Studie 13 i DR Byens nyhedshus, sætter 21 SØNDAG hver uge dagsordenen med kritisk afslørende journalistik, skarpe politiske debatter og medrivende reportager fra det store udland. 21 SØNDAG sætter ugens vigtigste begivenheder i perspektiv, samtidig med at programmet kaster et blik ind i den kommende uge.

 • Aftenshowet

  Aftenshowet er DR1s store aktualitetsshow, der sendes live fra Nyhavn i København mandag til torsdag kl. 18 og 19 og fredag kl. 18. Aftenshowets værter går tæt på dagens højaktuelle personligheder og lægger nye vinkler på de historier, der optager alle danskere - levende, live og engageret.

 • Thorborgs Talkshow

  Iværksætteren Martin Thorborgs Radiostation på nettet. Talkshowet for iværksættere og selvstændige.

 • katpod.dk

  katpod.dk bringer nyt og spændende fra Den katolske Kirke i hele verden. Her kan du høre interviews, nyheder og kommentarer. Lyt og lær mere om katolsk tro og livsstil og stift bekendtskab med et spirituelt univers, der både er mere forunderligt og mere rationelt, end mange tror.

Loading...