Display Shows:

My Language:

Language: Swedish

 • Arsenal Sweden Podcast

  Arsenal Sweden Official Supporters Club Podcast Varje vecka - undantaget landslagsuppehåll - kommer Arsenal Sweden bjuda på en podcast fylld av diskussioner, gäster, listor, frågor och annat. Förra säsongens podcastsändningar blev en stor succé - och nu siktar vi på att bli ännu bättre! I år hittar ni endast podcasten på iTunes. För att lyssna på nya och gamla podcasts samt hålla er uppdaterade klickar ni er in på den här sidan. Se till att installera och öppna iTunes för att kunna prenumerera på podcasten! Om ni vill att vi ska ta upp ett speciellt ämne i nästa veckas podcast ("Lyssnarfrågan") skickar ni antingen ett mail på kristonel.elwe@arsenal.se eller en tweet med ert förslag.

 • filmtrailer.com - Senast inlagda för bio

  Här kan du se alla de senaste filmtrailrarna som kommit in till oss på Filmtrailer.se. Håll koll på det allra senaste genom att prenumerera på denna kanal!

 • Filmtrailers: Kommande pa bio

  Sugen på att veta vilka filmer som snart har biopremiär? Då kan du se deras trailers här så att du har koll när premiärbiljetterna släpps! Henry har under hela sitt liv ansträngt sig för att passa in. Han har blivit en blek kopia av vad han kunnat bli - en spegelbild av andras förväntningar. Efter ett omskakande uppvaknande övertalas Henry att följa med sin nye bäste vän Jon till Spanien – för att börja om på nytt och öppna en bodega! Farväl regn och sura miner! Hola tapas ý sangria! Innan det spanska äventyret kan börja måste Henry styra upp en hel del. Han måste rädda sin mor från dårhuset, finna tatuerad kärlek på en mörk strippklubb, smuggla anabola steroider och förstummas över sanningen om sin bäste vän. Inget blir som Henry tänkt sig och han fastnar i en virvel av bisarra händelser. För att få kontroll över sitt liv måste Henry förvandlas till sitt rätta jag, ett strålande och färgstarkt original.

 • Filmtrailers: Senast inlagda for bio

  Här kan du se alla de senaste filmtrailrarna som kommit in till oss på Filmtrailer.se. Håll koll på det allra senaste genom att prenumerera på denna kanal! Istiden är äntligen över och Scrat, Sid och Mannys värld får oväntat besök i form av dinosaurer. Ice Age - Det våras för dinosaurierna produceras i 3-D och är den tredje av de omåttligt populära Ice Age-filmerna. För regin svarar Carlos Saldanha som regisserade ICE AGE 2 och var medreggisör på ICE AGE. Filmen produceras av Oscarbelönade Blu Sky Studios som står bakom samtliga ICE AGE-filmerna.

 • P3 Dokumentär

  P3 Dokumentär är programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dom som var med när det hände, där det hände.

 • Dokumentärredaktionen i P1

  Lyssna igen, eller för första gången, till dokumentärer från tre decennier som kan ge perspektiv på dagens debatter och företeelser. Nya och äldre, korta och långa, lättsamma och djuplodande och med enorm variation i tilltal och ämnen.

 • Sommar i P1

  Sommar i P1 - en och en halv timmes sommarprat med musik. Varje dag en ny vär(l)d!

 • TVdags-podden

  TVdags.se:s skribenter pratar om allt möjligt som har med TV att göra.

 • The Nocebo Effect Podcast

  The Nocebo Effect Web/Podcast

 • Ingenjörspodden

  Ingenjörspodden från Sverige Ingenjörer

Loading...