Display Shows:

My Language:

Sommar i P1

Recently Aired


  • HD

    Ulla Skoog

    SKÅDESPELARE, TEXTFÖRFATTARE, REGISSÖR, 50-TALIST -Jag gör en Schwartzeneggare och scannar ...

    SKÅDESPELARE, TEXTFÖRFATTARE, REGISSÖR, 50-TALIST -Jag gör en Schwartzeneggare och scannar av stort som smått, söker insikt genom utsikt i husens själar, minns turnéresor och fördomar som faller, försöker få fatt på vårt behov av humandiktatur samt titanröntgar varför det vanligaste manliga uttrycket idag är 'det ska fungera' när nästan inget gör det. Nämnde jag fönster? Då så. Nå't blir det.

    Aug 16, 2015 Read more
  • HD

    Seinabo Sey

    ARTIST - Jag vill skapa min egen värld. Där jag ...

    ARTIST - Jag vill skapa min egen värld. Där jag inte alltid måste bedömas på mitt utseende. Inte formen på min kropp, inte färgen på min hud, inte texturen på mitt hår, inte att jag är kvinna. Människa i första hand. Går det?

    Aug 15, 2015 Read more
  • HD

    Ben Gorham

    - Min uppväxt har ofta beskrivits som brokig men jag ...

    - Min uppväxt har ofta beskrivits som brokig men jag har aldrig upplevt den så. Mitt Sommarprogram kommer bland annat att handla om min bakgrund men framför allt om min förmåga att drömma och min eviga jakt på att förverkliga drömmarna.

    Aug 14, 2015 Read more
  • HD

    Fredrik Reinfeldt

    - Bland det svåraste som finns är att hantera förändring ...

    - Bland det svåraste som finns är att hantera förändring och omställning av det egna livet. Det har för mig varit en resa in i bokbranschen och det egna företagandets villkor.

    Aug 13, 2015 Read more
  • HD

    Owe Sandström

    - Bejaka mångfald och bekämpa enfald. Möten med djur och ...

    - Bejaka mångfald och bekämpa enfald. Möten med djur och människor.

    Aug 12, 2015 Read more
  • HD

    Maria Strømme

    - Vi befinner oss just nu i början av en ...

    - Vi befinner oss just nu i början av en teknikrevolution som kommer att ändra vårt sätt att leva totalt, och ge oss verktyg för att effektivt bota cancer, få förlamade att gå, göra det möjligt att ta reda vilka risker vi har att vissa sjukdomar i framtiden. Det tänker jag prata om. Och om hur Sverige kan dra nytta av nanotekniken.

    Aug 11, 2015 Read more
  • HD

    Magnus Nilsson

    Kock, Sommelier - De senaste åren har jag funderat mycket ...

    Kock, Sommelier - De senaste åren har jag funderat mycket på de smaker som utvecklats här uppe i norra Europa och i mitt eget landskap. Vi fångar fisk på senvintern som får torka i vårsolen, och från korna som betar i Klövsjö gör vi osaltad gammelost på skummjölken. Jag kommer att Sommarprata från en fäbodvall, ett ställe där det faktiskt också låter annorlunda.

    Aug 10, 2015 Read more
  • HD

    Magnus Böcker

    VD SGX, BÖRSEN I SINGAPORE - Hur kommer det sig ...

    VD SGX, BÖRSEN I SINGAPORE - Hur kommer det sig att en kille från Karlskoga kom in i den internationella finansindustrin och varför är börserna där en så viktig del av vår framtid? Varför är det så himla kul att vara med och starta nya företag? Vilka erfarenheter från vardagslivet har jag fått som utlandssvensk med tre skolbarn och vad kan Sverige lära andra länder och vad kan vi lära från andra?

    Aug 9, 2015 Read more
  • HD

    Annika Norlin

    LÅTSKRIVARE, JOURNALIST, PSYKOLOGSTUDENT - Jag kommer att prata om mina ...

    LÅTSKRIVARE, JOURNALIST, PSYKOLOGSTUDENT - Jag kommer att prata om mina sämsta dagar.

    Aug 8, 2015 Read more
  • HD

    Magdalena Gerger

    Systembolagets chef sedan sex år och ledamot av Ingenjörsvetenskapsakademien och ...

    Systembolagets chef sedan sex år och ledamot av Ingenjörsvetenskapsakademien och Stiftelsen Institutet för Näringslivsforskning (IFN). Mångårig erfarenhet från styrelsearbete i till exempel Ikea, Investor och Husqvarna. Engagerad inom idrotten, Rädda Barnen och Ruter Dam. Fick prya som kassör och trucklastare inför styrelseuppdraget i Ikea. -Jag vill berätta om min egen resa - både privat och i arbetslivet - och även om mitt samhällsengagemang.

    Aug 7, 2015 Read more
Loading...