Display Shows:

My Language:

GPSGames GeoRádió

Az adások témája a Geocaching. Aki esetleg még nem hallott volna róla: a geocaching egy játék, melyben adott gps koordinátákon elhelyezett pontokat, tárgyakat, egyebeket kell megkeresni. A GeoRadio adásai igyekeznek bemutatni magát a játékot, a játékosokat, a magyarországi geocaching életet. Bepillantást nyerhetünk a Magyar Geocaching ...

Az adások témája a Geocaching. Aki esetleg még nem hallott volna róla: a geocaching egy játék, melyben adott gps koordinátákon elhelyezett pontokat, tárgyakat, egyebeket kell megkeresni. A GeoRadio adásai igyekeznek bemutatni magát a játékot, a játékosokat, a magyarországi geocaching életet. Bepillantást nyerhetünk a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület működésébe, életébe. mely üzemelteti a a geocaching.hu oldalt.

Show all Visit Show Website http://kess.tilde.hu/georadio/

Recently Aired


  • HD

    GeoRádió 027 - 2013. 09.18. - Pepe, Camino

    A mai adásban Pepe a rádió vendége, témánk pedig az ...

    A mai adásban Pepe a rádió vendége, témánk pedig az El Camino. A minden - de lagalábbis sok - részletre kiterjedő beszélgetésben hallhattok az ötletről, az előkészületekről, a Camino lelki és fizikai vonzatairól, zarándokszállásokról, technikáról, geocachingről, és Pepe további terveiről. A beszélgetés meghallgatása előtt/közben/után nézzétek át Pepe részletes, képekkel is gazdagon illusztrált túrabeszámolóját: El Camino Francés, Finisterre y Muxía, 43 nap, 960+140 km. A felvétel vágatlan, hossza 1:40:38 (94MB, 128kbps, MP3).

    Sep 18, 2013 Read more
  • HD

    GeoRádió 026 - 2012.01.31. - HECT, Gáztározó

    Ismét egy külső tudósítás, ezúttal a Gáztározó a helyszín, a ...

    Ismét egy külső tudósítás, ezúttal a Gáztározó a helyszín, a szereplők pedig a HECT mindenre elszánt tagjai. A hangfelvétel a hátsó vastartályban készült, a derék hecterek innen köszöntik meditatív muzsikával a kedves hallgatókat. Külön figyelmet érdemel a precízen kidolgozott GeoRádió szignál az adás elején és végén. Az akusztika miatt a beszéd nehezen érthető, de tessék szépen odafigyelni! :) A felvétel picit szerkesztett, hossza 0:04:59 (9.5MB, 256kbps, MP3). A felvételt Vonósbalázs és VonósTata készítette, köszönjük!

    Jan 31, 2012 Read more
  • HD

    GeoRádió 025 - 2011.12.24. - Geokarácsony

    A GeoRádió jubileumi, 25. adása igazán méltó környezetben készült: a ...

    A GeoRádió jubileumi, 25. adása igazán méltó környezetben készült: a 2011-es Geokarácsony, azon belül is a budapesti fa és környéke volt a helyszín. Gyülekező, rejtélyes pontok, autózgatás, fenyőfa. Beszélgetés a budapesti angyalkákkal, valamint izgalmas tippek a GeoJézuska személyét illetően. Jó szórakozást és boldog karácsonyt mindenkinek!

    Dec 24, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 024 - 2011.12.01. - Mákos

    A rádió mai vendége Mákos, aki pár évet lehúzott Skóciában, ...

    A rádió mai vendége Mákos, aki pár évet lehúzott Skóciában, majd idén tavasszal hazatért. Főként a skóciai geokessingbe avat be minket, annak csatolt részleteivel. Minden, amit Skóciáról tudnod kell.

    Dec 1, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 023 - 2011.11.23. - Csehország

    A GeoRádió első külföldi tudósítása egy kiváló hangulatú csehországi kiránduláson ...

    A GeoRádió első külföldi tudósítása egy kiváló hangulatú csehországi kiránduláson készült. Sok helyszín, sok látnivaló, kedves szereplők. A témák: geocaching, GPSGames, gasztronómia, sör.

    Nov 23, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 022 - 2011.10.25. - Pupu

    A GeoRádió visszatérő vendége Pupu. Az első adásból megismert általános ...

    A GeoRádió visszatérő vendége Pupu. Az első adásból megismert általános őrültségeket egy kicsit tovább részletezzük: a téma azúttal a geocachingtől a GPSGames-en át, a fekvőbringázást alaposan érintve, egészen az emberiség szomorú, autómentes jövőjének viziójáig ível.

    Oct 25, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 021 - 2011.10.18. - dc3

    A GeoRádió vendége dc3 (GG, GC) a Magyar Geocaching Közhasznú ...

    A GeoRádió vendége dc3 (GG, GC) a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (MGKE) újonnan - 2011. október 1-én - megválasztott elnöke. Beszélgettünk dc3 és a játék kapcsolatáról, természetesen nagyon sokat az egyesület és csatolt részeinek (pl. moderáció) dolgairól, végül pedig a tervekről.

    Oct 18, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 020 - 2011.09.07. - Snake

    A GeoRádió vendége Snake, a játék egyik régi motorosa. Geocachingről ...

    A GeoRádió vendége Snake, a játék egyik régi motorosa. Geocachingről általában, játékról, ládákról és egy kicsit az egyesületről is beszélgettünk.

    Sep 7, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 019 - 2011.08.25. - Mikulás, magpet

    GC-s múltidéző beszélgetés Mikulás és magpet részvételével. A közelmúltban főként ...

    GC-s múltidéző beszélgetés Mikulás és magpet részvételével. A közelmúltban főként fórumokon bukkantak fel olyan információk a gc az MGKE múltjával kapcsolatban, amelyek néhány régi tag szerint nem pontosan fedik a valóságot. Mikor ezt szóvá tettem, Mikulástól kaptam emilt, hogy egy beszélgetés formájában próbáljunk kicsit tisztítani a képen. Örömmel mondtam igent.

    Aug 25, 2011 Read more
  • HD

    GeoRádió 018 - 2011.07.12. - L@zy

    A GeoRádióban ma L@zy a vendég. Egy kis geocaching, de ...

    A GeoRádióban ma L@zy a vendég. Egy kis geocaching, de főleg teljesítménytúrák, és százasokban mért kilométerek.

    Jul 12, 2011 Read more
Loading...