Display Shows:

My Language:

Sport1 Podcast

Kétheti rendszerességgel jelentkezik Tőrös Balázs és Szaniszló Csaba közös podcastje, melyben NBA-ről és más témákról is szó esik.

Visit Show Website http://www.sport1tv.hu/

Recently Aired


  • HD

    Alley-oop #80: Hard Knocks E01-02

    Ma (hétfő) este 21:00-kor a Sport1-en jön a Hard Knocks ...

    Ma (hétfő) este 21:00-kor a Sport1-en jön a Hard Knocks harmadik része. Aki lemaradt az első két részről, azért hallgassa meg. Aki megnézte, de volt száz megválaszolatlan kérdése, azért, hátha Csabi éppen ezekről kérdezte Márkot.

    Aug 31, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #79: Nyugaton a helyzet változott

    Beszélünk arról, hogy mi minden történt velünk a nyáron, a ...

    Beszélünk arról, hogy mi minden történt velünk a nyáron, a közelgő AO különkiadásokról, és végigvesszük, mi történt a nyugati csapatokkal a nyáron. Köszönjük a türelmet!

    Aug 28, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #78: Legyen tánc!

    Végre már indul a nagydöntő, de lezárjuk a playoffot is ...

    Végre már indul a nagydöntő, de lezárjuk a playoffot is azokkal a történésekkel, amikre számítottunk, és azokkal, amikre egyáltalán nem. Aztán három-három dolog, ami nélkül a Cavs és a Warriors talán nem lenne nagydöntőben, és a párharc pozíciókra bontott elemzése, valamint két sötét ló, akik nem mi vagyunk. Pénteken hajnali 3:00-kor a Sport1-en pedig indul a tánc!

    Jun 3, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #77: A gyenge csak addig az, amíg le nem győzi az erősebbet

    A Bulls-Cavs előtt beszélgettünk a rájátszásra jellemző parasztságról, Bill Simmonsról, ...

    A Bulls-Cavs előtt beszélgettünk a rájátszásra jellemző parasztságról, Bill Simmonsról, a Sport TV meccsválasztási módszertanáról, majd az összes párharcról. Bónuszként kiderül legmocskosabb berúgásaink igaz története is.

    May 12, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #76: "Arany Hajhagyma"

    Ti szavaztatok, mi gondolkoztunk, most pedig kiderül, hogy kik nyerik ...

    Ti szavaztatok, mi gondolkoztunk, most pedig kiderül, hogy kik nyerik az év legfontosabb díjait. Köszönjük a közel 500 szavazatot. Élmény volt kielemezni őket. Ha végeztünk, kitesszük a Facebook oldalra az eredményeket.  Azt is köszönjük, hogy ennyien velünk élőztetek, simán lehet, hogy lesz még ilyen. Link az élő videóhoz » AZ ALLEY-OOP HALLGATÓK LISTÁJA MVP: Curry Harden Westbrook James Davis AZ ÉV ÚJONCA Wiggins Noel Mirotic LEGJOBB HATODIK EMBER Thomas Williams Crawford AZ ÉV VÉDŐJÁTÉKOSA Green Davis Jordan LEGTÖBBET FEJLŐDÖTT JÁTÉKOS Butler Green Whiteside AZ ÉV EDZŐJE Kerr Budenholzer Popovich ALL-NBA CSAPAT Curry Harden James  Davis M. Gasol ALL-ROOKIE CSAPAT Payton Clarkson Wiggins Mirotic Noel ALL-DEFENSIVE CSAPAT Paul Allen Leonard Davis DeAndre BAZSKA LISTÁJA MVP: Harden Curry James AZ ÉV ÚJONCA Wiggins Mirotic Noel LEGJOBB HATODIK EMBER Thomas Brewer Speights AZ ÉV VÉDŐJÁTÉKOSA Leonard Davis Green LEGTÖBBET FEJLŐDÖTT JÁTÉKOS Butler Green Motiejunas AZ ÉV EDZŐJE Budenholzer Kerr Stevens ALL-NBA CSAPAT Curry Harden James  Leonard Davis ALL-NBA CSAPAT #2 Westbrook Thompson Griffin Aldridge P. Gasol ALL-NBA CSAPAT #3 Paul Wade Green Millsap Duncan ALL-ROOKIE CSAPAT Payton Lavine Wiggins Mirotic Noel ALL-DEFENSIVE CSAPAT Wall Butler Leonard Green Davis CSABI LISTÁJA MVP: Curry Harden Davis AZ ÉV ÚJONCA Wiggins Mirotic Peyton LEGJOBB HATODIK EMBER Williams J. Smith Thomas AZ ÉV VÉDŐJÁTÉKOSA Leonard Green Ariza LEGTÖBBET FEJLŐDÖTT JÁTÉKOS Butler Gobert Whiteside AZ ÉV EDZŐJE Kerr Budenholzer Popovich ALL-NBA CSAPAT Curry Harden James  Davis Duncan ALL-NBA CSAPAT #2 Paul Westbrook Millsap Aldridge M. Gasol ALL-NBA CSAPAT #3 Irving Thompson Leonard P. Gasol Horford ALL-ROOKIE CSAPAT Payton Wiggins Mirotic Noel Nurkic ALL-DEFENSIVE CSAPAT Paul Allen Leonard Green Gobert

    Apr 20, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #75: Keményen dolgozó nagyemberek

    Régen látott izgalmak várhatók az idei MVP-szavazáson. A számok alapján ...

    Régen látott izgalmak várhatók az idei MVP-szavazáson. A számok alapján 5-6 ember is megérdemelhetné. Végül Stephen Curry lesz az, de a podcast egyik házigazdája mégis másnak adná. Rengeteg feladat vár rátok: Hogy néz ki a ti ötös listátok? Milyen a viszonyotok a mi ötösünk (Curry, Davis, Harden, James, Westbrook) tagjaihoz? Szereted, semleges, utálod? Miről szóljon a következő Alley-oop? Csodálatos Excel-tábla: http://bit.ly/mvp2015

    Mar 27, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #74: Itt vagyunk, ragyogunk!

    Három hónap kihagyás után visszatér az Alley-oop, és mielőtt 80 ...

    Három hónap kihagyás után visszatér az Alley-oop, és mielőtt 80 percben kielemzi a 10 legnagyobb bajnokesélyest, az kiderül, hová tűnt Csabi. A kommentekben várjuk a tizes listákat, kis magyarázat is jöhet mellé. Illetve jöhet a muníció a jövő heti MVP-podcasthez is. Köszönjük a türelmet!!!

    Mar 17, 2015 Read more
  • HD

    Alley-oop #73: Díjkiosztó + tánc

    Minden idők egyik legfurább podcastje. Egy hete vettük fel, helyenként ...

    Minden idők egyik legfurább podcastje. Egy hete vettük fel, helyenként mégis olyan, mintha egy hónapos lenne. Miután kiosztjuk a díjakat, jönnek a feelgood sztorik 2014-ből. Megajándékozunk 1-1 csapatot karácsonyra. Kérdezünk egymástól 3-3 nagyon durvát. Végül átrajzoljuk a zeneipar koordináta-rendszerét. Köszönjük az egész éves figyelmet, jövőre folytatjuk! Kellemes ünnepeket kíván Csaby és Bazsy.

    Dec 23, 2014 Read more
  • HD

    Alley-oop #72: Akikre büszkék vagyunk

    A Kingsszel és az edzőcserével kezdünk, aztán két-két meggyőző (ATL, ...

    A Kingsszel és az edzőcserével kezdünk, aztán két-két meggyőző (ATL, WAS, HOU, POR), és egy-egy csalódást keltő (NYK, DEN) csapattal foglalkozunk. Végül összerakjuk 35+ éves játékosokból álló csapatunkat: http://bit.ly/1BZKtER

    Dec 17, 2014 Read more
  • HD

    Alley-oop #71: Kettőnek indult, egy lett belőle

    A Kelet vs. Nyugat témát végül ejtettük, de így maradt ...

    A Kelet vs. Nyugat témát végül ejtettük, de így maradt elég érdekesség: Grizzlies vagy Raptors Rockets vagy Warriors Davis vagy Curry Butler vagy Cousins Marc+Zach vagy Pau+Joakim Meg a kis színesek: Kobe 30k+ pont, 6k+ gólpassz miért működik a Kings? miért nem működik a Hornets? odaérhet-e a Thunder?

    Dec 3, 2014 Read more
Loading...